ota yhteyttä

Anne Kosonen
+358 400 811888
sisustussuunnittelu@annekosonen.fi

Persoonallisuus tiloissa syntyy käyttäjän arvomaailman ja henkilökohtaisten esineiden mukaan. Esinehistoria on meillä kaikilla ja voimme sitä hyödyntää monin tavoin tiloissa ja kodeissa. Nykyhetkeen kannattaa ottaa mukaan hyviä muistoja synnyttävät esineet ja kalusteet.

Väreissä on syytä olla tarkka. Oikeita yhdistelmiä ja valööreitä on jokaiselle. Värit vaikuttavat tilaan ja tilassa olijaan monella tapaa. Suunnittelussa pyrin valitsemaan vallitsevan värin ja siihen rinnastettavat sävyt. Esimerkiksi huoneen jokin seinä maalattuna eri sävyyn antaa tilalle syvyyttä. Meille pohjolassa värin ja valon yhdistäminen on tärkeää. Pyrin valaistuksessa käyttämään kiintovalaisimia siten, että tilojen runkoseinäpinnat valaistuvat. Tilat näyttävät suuremmilta. Valaistuksen säätö pitäisi aina olla järjestettävissä. Tiloissa pyrin esteettömään suunnitteluun, minulle se tarkoittaa kaikille käyttäjille miellyttävää kulkua ja oleskelua tiloissa samalla tuntien visuaalista mieltymystä annettuihin ratkaisuihin. Tilan tulee antaa puitteet rentoutumiseen ja samalla antaa mielelle virikettä. 

Anne Kososella on vahva ammattitaito ja pitkä kokemus erityisesti yksityiskotien tila-ja sisustussuunnittelusta. Viime vuosina hän on keskittynyt erityisesti kerrostalohuoneistojen linjasaneerauksiin ja niiden ohessa toteutettaviin huoneistojen laajempiin saneerauksiin.

Anne Kosonen Sisustussuunnittelu Oy
Mariankatu 7 G 3, 00170 Helsinki, Finland