palvelut

SUUNNITTELUPALVELUT

Viime vuosina olen suunnittelut lukuisia huoneistoremontteja, joissa lähtökohtana on ollut taloyhtiön linjasaneeraus ja sen yhteydessä tehtävät osakasmuutokset.

Suunnitteluosaamiseni ulottuu kokonaisvaltaisista projektikohteista pienempiinkin sisustamisen ongelmien ratkaisuun. Kohteina ovat olleet mm. uusien ja saneerattavien omakotitalojen sisustussuunnittelu.

Olen erikoistunut huoneistojen tilaratkaisujen suunnitteluun. Ajatuksenani on löytää tilojen välinen vuorovaikutus ja yllättävyys. Valaistuksen visuaalinen suunnittelu kuuluu saumattomasti kokonaisuuteen yhteistyössä sähkösuunnittelijan kanssa.

Suunnittelen myös kiintokalusteita ja irtokalusteita mm. pöydät ja erilaiset säilytysratkaisut ovat kiinnnotukseni kohteita.

PIKAPALVELUA

Saat helposti ja nopeasti apua sisustuspulmiin kertakorvauspalvelulla. Apua saat esim. värityssuunnitelmassa, valaisimien valinnassa tai yksittäisen kalusteen valinnassa tai suunnittelussa.

Teen suunnittelukonsultointia tuntityönä, joko asiakkaan kotona tai konsultoin mielelläni myös etänä esimerkiksi videopuhelun kautta. Olen ollut pikaisena apuna asiakkaalle ideoimassa nykyisten tilojensa uudistamisessa erikoistilaisuuksissa esimerkiksi rippi- tai ylioppilasjuhlissa.